Cinci tineri au fost prinşi de poliţiştii locali la Timişoara în timp ce se drogau, într-un parc.

La apariţia patrulei, tinerii au devenit agitaţi, iar unul dintre ei a încercat să ascundă ceva, moment în care agenţii au intervenit pentru verificări.Prinşi cu substanţe interzise asupra lor, tinerii au reacţionat, precizând că nu fac rău nimănui.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Horoscop 2019.

Top 3 zodii care se bucură de mult norocTineri prinşi cu droguri într-un parc din TimişoaraO patrulă a Poliţiei Locale din Timişoara a suprins într-un parc cinci tineri care consumau substanţe interzise.

La vederea poliţiştilor, tinerii şi-au manifestat uimirea şi revolta, precizând că nu fac rău nimănui."Fumam si noi o iarbă, care-i baiu’, că nu facem rău nimanui?", au reactionat tinerii, potrivit opiniatimisoarei.ro.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); "Poliţiştii locali au observat în parcul respectiv un grup de tineri care, la apariţia patrulei, au devenit agitaţi, unul dintre aceştia îndepărtându-se de grup şi încercând să ascundă ceva.

La verificarea acestuia s-a stabilit că avea asupra sa un pliculeţ din naylon, care conţinea fragmente vegetale, despre care a declarat că este canabis.

Cei cinci tineri depistaţi au vârste între 17 şi 20 de ani, şi sunt din Timişoara şi Oraviţa”, informează Poliţia Locală.Cazul a fost preluat de Brigada petru Combaterea Criminalitatii Organizate Timisoara.

Sursa: Observator