77 de raniti si mai multi morti dupa ce un tren a deraiat in nord-vestul tarii!

  • Post By us24.ro on 2017-12-19 11:17:10
  • 2 comments


Saptezeci si sapte de persoane au fost transportate la spitale in urma accidentului din statul american Washington, unde un tren de mare viteza a deraiat, potrivit Politiei, care a anuntat, de asemenea, ca mai multi oameni au murit, fara a preciza insa numarul acestora, relateaza CNN.

Purtatorul de cuvant al Biroului serifului din districtul Pierce a anuntat ca exista "mai multe decese", dar nu a putut furniza numarul exact al acestora.

De asemenea, 77 de persoane au fost transportate in spitale din districtele Pierce si Thurston. Patru dintre ele au suferit leziuni grave, conform autoritatilor.

Trenul, in care se aflau 83 de persoane, dintre care 78 de pasageri, circula intre Seattle si Portland. Incidentul s-a petrecut la sud de Tacoma, in districtul Pierce, Washington. Trenul, in care se aflau 83 de persoane, dintre care 78 de pasageri, circula intre Seattle si Portland.

Potrivit unor noi imagini filmate de CNN cu un elicopter, toate cele 8-9 vagoane ale trenului, cu exceptia locomotivei, au deraiat, unele dintre ele ajungand chiar intr-o zona impadurita din apropierea podului unde s-a intamplat catastrofa.

Presa americana publica inregistrarea audio a conversatiei purtate de mecanicul de tren cu serviciile de urgenta, acesta mentionand faptul ca trenul se afla intr-o curba cand a deraiat. "Eram in curba, peste podul de pe autostrada I-5, si am ajuns jos. Vagoanele sunt peste tot si chiar pe autostrada", sunt explicatiile date de mecanicul locomotivei.

Accidentul s-a petrecut la primele ore ale diminetii de luni, cand un tren de mare viteza apartinand companiei Amtrak a deraiat, iar cateva vagoane au cazut peste mai multe masini si camioane care circulau pe autostrada I-5, in Washington.

sursa: stirilekanald.ro

 

 

Comentarii


Edi spune:

Locomotiva-mi pare romaneasca....vagoanele de marfa...pfff.

Edi spune: