Michael Caroll a câştigat jackpotul loteriei de 13 milioane de dolari, în 2002, dar a risipit toţi banii pe maşini scumpe, băuturi, droguri şi multă distracţie.Acum câştigă 10 lire sterline pe oră ca tăietor de lemne, la o firmă din Elgin, Scoția.

Nu are o casă sau o maşină pe care le poate numi “ale lui”.Articolul continua dupa recomandari googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); }); Horoscop 12 februarie 2019.

Vacanţă exotică şi întâlnire cu un vechi prieten“Car în jur de 50 de kg de saci de cărbune şi tai lemne pentru o staţie de alimentare cu carburanţi.

Am pierdut 13 milioane de dolari în 10 ani, nu am o casă sau o maşină, dar nu mă plâng.”Bărbatul începe muncă de la 6 dimineaţa şi deseori lucrează câte 12 ore în fiecare zi.

El recunoaşte însă că nu îi pare rău pentru cum viaţa a luat întorsătura şi că nu îl deranjează să muncească pentru fiecare bănuţ câştigat.El a spus de asemenea că viaţa nu este doar despre bani şi avere şi că este chiar fericit pentru că a dat cu capul de realitate şi a învăţat că trebuie să depună efort pentru a câştiga cu adevărat un ban.În 2002, imediat după ce s-a trezit cu o avere în propriile mâini, a început să o cheltuiască.

A oferit prietenilor şi familiei 5 milioane de dolari, a cumpărat un conac în Swaffham, Norfolk și a cheltuit mult pe maşini de curse.A pierdut sume impresionante pe droguri, băuturi, jocuri de noroc şi prostituate.

Obişnuia de altfel să bea câte două sticle de vodcă zilnic.După ce a devenit milionar peste noapte, comprotamentul său s-a schimbat. În rău.

A devenit nesăbuit, incapabil să îşi folosească câştigul pentru a dezvolta o afacere care să îi asigure viitorul şi dornic doar de distracţie oarbă.A primit amenzi pentru terorizarea vecinilor din cauza petrecerilor şi a fost închis timp de patru luni, în 2004, din cauza nerespectării unui ordin de tratament împotriva drogurilor, impus ca parte a unei pedepse pentru posesie de cocaină. În februarie 2006 a fost închis timp de 9 luni pentru afront.El a fost înmânat un ASBO pentru terorizarea vecinilor săi și a fost închis timp de cinci luni în 2004 după ce nu a respectat un ordin de tratament împotriva drogurilor impus ca parte a unei pedepse pentru posesia de cocaină.În februarie 2006 a fost închis timp de nouă luni pentru un scandal.

Până în februarie 2010 Michal intrase deja în faliment aşa că a aplicat pentru o îndemnizaţie pentru persoane în căutarea unui loc de muncă.

Printre slujbele anterioare, Caroll a lucrat chiar şi la o firmă de biscuiţi din Elgin, conform Daily Mail.Nu a renunţat nici acum să joace la loterie, spunând că “Dacă aş câştiga din nou, m-aş trezi în fiecare dimineaţă la ora 6 oricum şi aş munci, pentru că nu aş putea repeta vreodată greşelile iresponsabile pe care le-am făcut.”

Sursa: Observator