Tânărul, Steven Weber Jr., din Baton Rouge, Louisiana, a murit, vineri, în timp ce filma sub apă o cerere în căsătorie pentru iubita luii, Kenesha Antoine.

Cuplul se afla într-o vacanță în Tanzania. "Nu există cuvinte suficiente ca să descriu ce suflet frumos este cel al lui Steven Weber Jr.

Ai fost lumină pentru toate persoanele care te-au cunoscut.

Nu ai mai ieșit din acele adâncuri ca să îmi auzi răspunsul: «Da!

Da!

De un milion de ori, da!

Vreau să fiu soția ta»”, a scris tânăra, o avocată din SUA. "Nu am apucat să ne îmbrățișăm și să ne bucurăm de începutul vieții noastre împreună, ca soț și soție.

Una dintre cele mai frumoase zile din viața noastră s-a transformat în cea mai rea cu putință, în cea mai crudă turnură a destinului”, a mai scris ea.

Steven Weber Jr.

a vrut să își ceară în căsătorie iubita într-un mod inedit. În ultimele imagini cu el în viață, tânărul este surprins înotând sub apă și arătând la cameră mesaje scrise de mână.  „Nu pot să-mi țin respirația suficient de mult timp încât să apuc să îți spun toate lucrurile pe care le iubesc la tine. Însă, tot ceea ce iubesc la tine, iubesc din ce în ce mai mult, cu fiecare zi ce trece”, a fost unul dintre mesajele pe care le-a arătat el la cameră.

Sursa: RomaniaTV