Accident GRAV în București in urma cu cateva minute: Trei mașini au luat foc, în urma impactului. Un mort și doi răniți (foto)

  • Post By us24.ro on 2017-11-07 22:10:02
  • 0 comments

Un accident grav, în care au fost implicate trei mașini, a avut loc, marți seara, în zona Baicului din Capitală. Cele trei autoturisme au luat foc în urma impactului. La fața locului, salvatorii chemați au găsit trei victime, dintre care una a murit la spital, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov Daniel Vasile pentru REALITATEA.NET.

Imediat după impact, una dintre mașini a izbucnit în flăcări, care ulterior au fost stinse de echipajele de pompieri. Potrivit reprezentantului ISU, victimele au vârste cuprinse între 18 și 35 de ani și au fost găsite de salvatori în afara mașinilor în stare de inconștiență.

Echipajele de intervenție au acționat cu două autospeciale cu apă și spumă și au stins incendiul în care au fost implicate autoturismele. Potrivit ISU București-Ilfov, femeia decedată avea 35 de ani.

O altă victimă, de 18 ani, prezintă arsuri la nivelul căilor respiratorii și a fost intubată. Ea are arsuri în procent ridicat și pe suprafața corporală și a fost transportată la Spitalul Floreasca.

Comentarii