O adolescentă răpită de un tânăr care i-a ucis părinții a fost găsită în viață, la 87 de zile de la dispariție.

Fata de 13 ani din statul american Wisconsin a fost ținută în captivitate de ucigaș, dar a reușit să scape.Jayme Closs, o fată de 13 ani, a dispărut pe 15 octombrie, în urma unui atac sângeros comis în casa familiei sale.Articolul continua dupa recomandari googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); }); Horoscop 13 ianuarie 2019. Șansă la dragoste și un cadou surprinzătorMasacru în casa familieiAtunci, un individ de 21 de ani, Jake Thomas Patterson, a intrat în locuință cu gând să o răpească pe adolescentă.

Atacatorul i-a împușcat mai întâi părinții.

James și Denise Closs, de 56, respectiv 46 de ani, au fost găsiți morți de polițiști.

De adolescentă însă, nici urmă.Jayme a fost răpită de individ și dusă în locuința lui din Gordon, o zonă rurală aflată la aproximativ 100 de kilometri de casa familiei masacrate.Captivă 87 de zileFata a fost ținută captivă de răpitor din octombrie.

Zilele trecute, însă, în mod miraculos, a reușit să fugă.

A fost găsită pe stradă de un localnic, spune CNN. ”M-am pierdut și nu știu unde sunt, am nevoie de ajutor”, a spus Jayme.

Vezi 3 imagini în GaleriePotrivit ziarului Star Tribune din Wisconsin, fata a fost recunoscută de oameni, în urma anunțurilor care au rulat în presă din 15 octombrie, de când a dispărut.

Ea le-a povestit apoi că a fost răpită de un tânăr din localitate, care i-a ucis părinții. ”Sincer, și acum cred că visez.

Parcă am văzut o stafie.

Totul era înspăimântător și, totodată, extraordinar.

Mi-a căzut falca la pământ”, spune Peter Kasinskas, localnicul care a întâlnit fata.

Vezi 3 imagini în GaleriePoliția a fost anunțată de oamenii din Gordon, iar ucigașul a fost arestat.

Jake Thomas Patterson a fost pus sub acuzare pentru omucidere și răpire.

Adolescenta a fost dusă la spital, iar apoi a fost reunită cu rudele care i-au rămas în viață.

Sursa: Observator