ALERTĂ UPDATE Dragnea: Și Răzvan Cuc a demisionat; sunt lucruri pe care le-a făcut, dar nu le-a comunicat

  • Post By us24.ro on 2017-10-12 21:18:05
  • 0 comments

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat joi seara că și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și-a prezentat demisia în ședința CExN.

18c1914d-03b4-43e8-acda-a062f5506184

"Și Răzvan Cucu și-a prezentat demisia. Răzvan Cuc a avut o susținere foarte serioasă în CExN. Pentru mine a fost o surpriză plăcută. Și pentru premier. Sunt lucruri pe care le-a făcut și pe care nu le-a comunicat, din păcate. E un tânăr bun, capabil. A prezentat astăzi lucruri pe care nu le știam mulți dintre noi. Cum a găsit ministerul, a prezentat toate blocajele pe care le-a găsit în minister, atât în ceea ce înseamnă proceduri, cât și ceea ce înseamnă documentații necesare pentru a porni finanțările pe care le așteptăm cu toții. Dacă Răzvan Cuc ar fi găsit ministerul așa cum îl va găsi noul ministru al Transporturilor, astăzi, în România, roata se învârtea mult mai serios. Și, în schimb, pentru faptul că nu a reușit să comunice, pentru faptul că nu a putut să convingă că nu din vina lui au apărut întârzieri față de ce ne asumasem în programul de guvernare, și-a asumat el și asta arată că este un om de onoare", a spus Dragnea la finalul ședinței CExN.

Întrebat dacă ministrul ALDE Viorel Ilie rămâne în Guvern, Dragnea a replicat: "Mâine avem coaliție".

UPDATE ORA 23.05 Dragnea: Shhaideh și Plumb și-au menținut decizia de a demisiona

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara că ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și-au menținut în cadrul CExN al partidului decizia de a demisiona.

"Au spus că în primul rând nu vor să pună sub semnul întrebării posibilitatea ca PSD să rămână la guvernare și de a afecta activitatea guvernamentală", a spus Dragnea.

Potrivit acestuia, Sevil Shhaideh a spus că vrea să aibă demnitate.

"Aproape toată lumea din CExN a plecat supărată. Practic, nu voia să le lase să iasă din sală", a adăugat Dragnea.

UPDATE ORA Miniștrii Shhaideh, Cuc și Plumb și-au anunțat demisia (surse)

Ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, cel al Transporturilor, Răzvan Cuc, și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, au demisionat din funcții în ședința CExN al PSD, au declarat pentru AGERPRES surse din partid.

ORA 22.45 Demisiile a trei miniștri din cabinetul Tudose nu au fost deocamdată acceptate de CExN (surse)

Demisiile a trei miniștri care au fost puse la dispoziția partidului de către aceștia nu au fost acceptate, așa cum a reieșit din urma intervențiilor participanților la reuniunea Comitetului Executiv Național al PSD, neexistând însă un vot în acest sens până în jurul orelor 22,45.

Sevil Shhaideh, Răzvan Cuc și Rovana Plumb și-au pus la dispoziția partidului demisiile din funcțiile de miniștri ai Dezvoltării, Transporturilor și Fondurilor Europene, au declarat pentru AGERPRES surse politice. Din intervențiile din sală, s-a desprins însă concluzia că acest demers nu este unul acceptat de partid. La ora transmiterii acestei știri, după o pauză, membrii CExN al PSD urmează să ia o decizie.

AGERPRES/(AS-autori: Cătălina Matei, Cătălin Alexandru, Doroteea Purcărea, editor: Antonia Niță, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: agerpres.ro

Comentarii