”În această seară, împreună cu preşedintele României Klaus Iohannis vom avea o discuţie despre ce vom face pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, cum ne pregătim pentru această campanie care începe oficial în 15 noiembrie.

Vom vedea şi analizare rezultatelor din judeţele României şi cele pe diaspora - diaspora a votat opţiune covârşitoare pentru Klaus Iohannis.

Aici merită felicitările colegii noştri din diaspora, electoratul în primul rând, românii care au plecat în dispora”, a declarat Alina Gorghiu, potrivit News.ro.

El a precizat că se va discuta şi despre modul în care PNL şi Klaus Iohannis vor gestiona toate evenimentele din următoarele săptămâni.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); ”Merită să discutăm de felul în care vom gestiona evenimentele pentru următoarele două săptămăni, cum vom face comunicarea, cum ne vom sincroniza cu activitatea Guvernului şi aşa mai departe.

Vom discuta planul de comunicare care include răspunsul, poziţionarea şi pe genul acesta de invitaţii referitoare la dezbateri”, a spus Ghorghiu, răspunzând unei întrebări referitoare la participarea lui Klaus Iohannis la dezbateri electorale.

Liberalii se întrunesc, luni, de la ora 20.00, la sediul central al partidului din Bucureşti.

PSD a transmis, luni, o scrisoare către echipa de campanie a lui Klaus Iohannis în care solicită organizarea a cel puţin două dezbateri între cei doi candidaţi înaintea turului al doilea ale alegerilor prezidenţiale.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Citeşte şi: Scrisoarea prin care Klaus Iohannis este provocat de confruntare de Viorica Dăncilă DOCUMENT

Sursa: RomaniaTV