Un alpinist român în vârstă de 45 de ani a fost găsit mort în zona Vârfului Negoiu din Munţii Făgăraş, după ce soția sa i-a anunțat dispariția.

Pentru recuperarea bărbatului au intevenit salvamontişti şi jandarmi din judeţele Sibiu şi Argeş, sprijiniţi de un elicopter al MAI.Potrivit reprezentanţilor Salvamont Sibiu, salvamontiştii, împreună cu cei din Argeş şi cu jandarmi din cele două judeţe, au pornit în căutarea unui alpinist dispărut în Munţii Făgăraş, în zona Vârfului Negoiu.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 18 august 2019. În dragoste nu există coincidențeApelul a venit sâmbătă dimineaţă, de la soţia bărbatului.

Conform news.ro, echipele terestre au fost ajutate la căutare de un elicopter al Ministerului de Interne, alpinistul fiind găsit. "Alpinistul român în vârstă de 45 de ani a fost localizat în zona Vârfului Negoiu şi se pare că este decedat.

Se încearcă evacuarea pe calea aerului a acestuia şi în zonă sunt mai multe echipe Salvamont care încearcă să ajungă la locul accidentului" -  Salvamont Sibiu

Sursa: Observator