Ana a abandonat cursurile, fiindcă afacerea pe care a pus-o pe picioare îi ocupa foarte mult timp, scrie cancan.ro.

Tânăra recunoaște că totul a pornit de la anturaj, iar totul iar clienţii au început să vină după anunțuri date în ziare.

Cea care a convins-o să pornească o astfel de "afacere" a fost o fată care practica deja prostituția.

Citeşte şi Prima femeie lider a interlopilor din România a fost arestată.

I se spunea "Regina din Madrid" googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); „Totul a pornit de la un anturaj, cum se întâmplă în majoritatea cazurilor.

Am învățat de la o fată cu o vârsta mai mică decât mine.

Ea practica deja prostituția.

M-a convins pe mine și pe iubitul meu să facem asta.

Am dat anunțuri în ziare și am început să facem o afacere bănoasă.Totul a pornit de la un anturaj, cum se întâmplă în majoritatea cazurilor.

Am învățat de la o fată cu o vârsta mai mică decât mine.

Ea practica deja prostituția.

M-a convins pe mine și pe iubitul meu să facem asta.

Am dat anunțuri în ziare și am început să facem o afacere bănoasă", a declarat fata din spatele gratiilor, conform a1.ro.

Cea mai proastă zi a fost atunci când a câștigat 700 de lei Ana provine dintr-o familie absolut normală, tatăl său lucrând în construcții, iar mama fiind secretară la Primărie.

Veniturile din această "afacere" s-au ridicat chiar și la câteva mii de euro pe zi.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); "Mama e secretară la primărie, iar tati lucrează în construcții.

Am luat o fată de 15 ani în chirie și am început să îi oferim locul în care își practica meseria", a dezvăluit Ana. „Cea mai proastă zi a fost când am câștigat 700 de lei, iar în cea mai bună am câștigat câteva mii de euro ", a completat tânăra, conform sursei citate mai sus.  

Sursa: RomaniaTV