Șefii de la Kanal D au ademenit-o pe prezentatoare cu un contract care îi oferă toate condițiile, iar la acest contract se adaugă o mărire de salariu importantă, scrie virale.ro.

Tocmai de aceea, vedeta preferă să rămână la cârma show-ului, unul dintre puținele cu care postul de televiziune mai are cât de cât audiență, după eșecul răsunător al celui de-al treilea sezon Exatlon.

Citeşte şi Andrei Duban şi soţia, show erotic la malul mării. "Amorul nu e un sport pentru noi" Inițial, producătorii turci i-au promis brunetei că va filma emisiunea în România, însă pentru că audiențele din primul sezon au fost peste așteptări, s-a început imediat filmarea noului sezon.

Conform libertatea.ro, salariul Andreei se apropie vertiginos de 20.000 de euro pe lună, o sumă mare chiar și pentru piața televiziunilor din Turcia. 20.000 de euro pe lună plus condiții de lux Dar asta nu e tot!

Pe lângă cei 20.000 de euro pe care îi ia lună de lună, vedeta se bucură și de cazare gratis.

Aceasta trăiește alături de fiul ei, David, într-un duplex luxos unde are servitori care îi fac toate poftele.

Andreea nu trebuie să facă decât audiență, căci turcii o țin în puf: una dintre angajatele de la duplex îi face mâncare, cealaltă curățenie.

Să tot ai un asemenea job, scrie fanatik.ro.

Sursa: RomaniaTV