Antrenor de box bătut cu brutalitate într-un bar. Agresorul i-a cărat zeci de pumni şi a căzut lat la final


Scandalul ar fi pornit de la faptul că antrenorul n-ar fi recunoscut valoarea unui sportiv care practică box, dar ar fi avut şi discuţii contradictorii, pe teme de religie.

Antrenorul de box, în vârstă de 60 de ani, a reuşit să se apere şi, în final, să-l doboare pe atacatorul de 32 de ani.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 22 decembrie, în jurul orei 2,00, în barul "Tratoria", din cartierul craiovean Craioviţa Nouă. "Eram la masă cu doi bărbaţi, dar eu doar pe unul dintre ei îl cunoşteam.

Pe cel care m-a lovit, nu-l ştiam.

Vorbeam de box, despre valorile din box şi a venit vorba despre o cunoştinţă comună.

Eu i-am zis că nu-i recunosc valoarea şi a sărit la mine", povesteşte Constantin Cucu, antrenorul de box bătut (foto jos).Agresorul, Petre Silviu Mateescu, şi el pasionat de box, a reuşit să-l doboare lângă masă pe Constantin Cucu şi să-l lovească de zeci de ori.

Un tânăr a sărit să-i despartă şi cu greu a reuşit să-l tragă pe bătăuş din încăierare.

Angajaţii localului au sunat la 112.  "Un echipaj s-a deplasat la faţa locului, şi au constat că între bărbaţi a apărut un conflict spontan.

S-a deschis un dosar penal  pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. În cauză se fac cercetări", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al Ipj Dolj. 

 
Antrenorul de box Constantin Cucu a declarat că în cursul zilei de sâmbătă va depune plângere la poliţie împotriva bătăuşului.

Nu este prima dată când Petre Silviu Mateescu trebuie să răspundă în faţa legii. În 2007 a ucis un om pe trecerea de pietoni şi a fost implicat în mai multe scandaluri. În prezent, Mateescu mai are pe rol un dosar penal, tot  pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

 
Comentarii