Un tânăr de 33 de ani, din Vaslui, cu un comportament foarte violent, şi-a batjocorit soţia în miez de noapte, după ce femeia a refuzat să întreţină cu el relaţii sexuale.

Bărbatul abia scăpase de puşcărie, după ce i-a jurat femeii în tribunal că se îndreaptă, iar soţia l-a crezut şi a renunţat la solicitare.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Horoscop 18 iunie 2019.

Surprize în dragoste şi un gest de bunătateApel disperat la 112 al unei soţii batjocorite din VasluiO femeie din Soleşti, judeţul Vaslui, a sunat disperată la 112 în miez de noapte şi a spus printre lacrimi că soţul său a bătut-o şi violat-o, cerând ajutorul poliţiştilor. Tânărul abia scăpase de puşcărie la sfârşitul lunii mai, tot pentru că o bătuse pe soţia sa. În ianuarie, femeia a obţinut un ordin de protecţie pe 3 luni, după o bătaie soră cu moartea, soţul ei a încălcat obligaţiile şi a bătut-o din nou în februarie, fiind arestat preventiv până în aprilie.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); După ce a fost eliberat preventiv în aprilie, bărbatul a bătut-o din nou pe soţia sa, femeia înaintând instanţei o nouă cerere pentru un ordin de protecţie.În ziua procesului, pe 20 mai, femeia a anunţat că renunţă la solicitare, soţul jurând solemn că se va îndrepta. Acum, bărbatul este arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia că şi-a violat soţia.

Sursa: Observator