Un bărbat din localitatea Cetatea, judeţul Giurgiu, a ajuns de urgenţă la spital duminică seara, după ce a fost muşcat de doi câini.Bărbatul a fost atacat în jurul orei 22.00.

A avut puterea de tărie să sune de urgenţă la numărul unic 112 şi să ceară ajutor.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Horoscop 18 iunie 2019.

Surprize în dragoste şi un gest de bunătateConform reprezentanţilor Jandarmeriei Giurgiu, cei doi câini au fost îndepărtaţi cu greutate de pe victimă.Unul dintre câini, provenind dintr-o rasă periculoasă, i-a produs victimei răni grave la nivelul picioarelor.Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili modul exact în care câinele respectiv a ajuns pe stradă.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); S-a stabilit că patrupedul a scăpat din curtea în care era ţinut într-un moment în care stăpânul nu era acasă.Bărbatul a fost identificat şi i s-a deschis dosar penal pentru "neluarea măsurilor pentru a preveni atacul canin asupra unei persoane".

Sursa: Observator