„După rezultatul din 26 mai, am început să primesc telefoane foarte feng shui de la personalităţi din ultimii 30 de ani din politică”, a afirmat Barna, fiind întrebat dacă s-a confruntat cu „fripturismele din alte partide”.Liderul USR a spus că nu ar fi elegant să spună cine l-a sunat.„A sunat (telefonul - n.r.) şi de la PSD. (Spunându-ne - n.r.) să colaborăm, să ne ajute cu nişte primari, să...”, a dezvăluit Barna.Dan Barna a precizat că USR are „filtre foarte clare, nişte criterii de integritate foarte clare”El a spus că şi USR şi PLUS au nevoie să crească, pentru că fiecare are în jur de 10-12 mii de membri.„Chiar şi împreună practic suntem la jumătate din numărul de posturi necesare pentru candidaturi la locale.

Pe de altă parte, e tentaţia foarte multora de a se lipi acest nou star, pentru că noi avem aparenţa unui nou star al politicii româneşti. Şi sunt foarte mulţi care vin cu un entuziasm şi mulţi, la o verificare simplă, rezultă că au fost 2 ani la PRM, 3 ani la nu ştiu unde...

Avem filtre şi pentru candidaţii comuni pe care îi vom avea”, a mai declarat liderul USR.Întrebat care crede că ar fi cea mai mare dezamăgire pentru electoratul lor, Dan Barna a răspuns: „Dacă ne-am da bătuţi, dacă am merge pe acea cale firească a compromisului facil.

Apropo de moţiunea de cenzură, facem un mare guvern cu Tăriceanu, cu Ponta, cu toată lumea, ura, ura, a intrat USR la guvernare la mişto”.

Sursa: RomaniaTV