Un bătrân în vârstă de 66 de ani a fost bătut cu grebla de un piteştean furios pe faptul că bătrânul îi ocupase locul de parcare.

El n-a stat la discuţii şi l-a lovit de mai multe ori, apoi a plecat, după ce şi-a descărcat nervii pe bărbatul respectiv.Rudele bătrânului i-au sărit în ajutor, dar au reuşit cu greu să-l potolească pe bărbatul cu grebla în mână.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 13 septembrie 2019.

Lecție dureroasă despre dragosteBătrân bătut cu grebla în parcare, de un piteştean furiosUn bătrân a fost bătut cu o greblă de un bărbat furios pe acesta, pentru că i-a ocupat locul de parcare,  iar imaginile agresiunii au fost filmate de un vecin.

Furia piteşteanului a fost cu greu stăvilită de rudele bătrânului agresat, care s-au dezlănţuit verbal asupra atacatorului.Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele piteşteanului cu grebla, acesta fiind cercetat acum pentru loviri şi alte violenţe.

Sursa: Observator