Drumul "a făcut" la stânga, BMW-ul a luat-o tot înainte, direct în pădure.

S-a întâmplat în Cluj-Napoca, după ce un șofer a subestimat importanța cauciucurilor de iarnă.

Tânărul a fost rănit în urma accidentului.Incidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 18:00, pe drumul Sfantul Ioan din Cluj-Napoca.

Un tânăr de 28 de ani din oraș se afla la volanul unui autoturism marca BMW atunci când, ajuns într-o curbă, a pierdut controlul mașinii, a părăsit șoseaua și a ajuns în pădure, asta după ce a plonjat cu autoturismul peste un șanț.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 10 decembrie 2019.

Motiv de bucurie în familie şi o cină romanticăÎn urma impactului, șoferul a fost rănit, fiind transportat cu o ambulanță la spital.

Tânărul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Potrivit dejeanul.ro, polițiștii cred că principala cauză de producere a accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum, iar faptul că mașina nu era dotată cu anvelope de iarnă a contribuit semnificativ.

Sursa: Observator