Premierul Marii Britanii a trimis scrisoarea în care cere UE amânarea Brexit-ului, așa cum l-a obligat Parlamentul.

Boris Johnson a trimis însă la Bruxelles și o a doua scrisoare, în care cere UE să îl refuze, pentru că o amânare ar fi o greșeală.Obligat de parlamentul britanic ca, până sâmbătă la ora locală 23.00, să ceară UE amânarea Brexit-ului până în ianuarie 2020, premierul s-a conformat.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 20 octombrie 2019.

Planuri de viitor şi o poveste de dragoste cu final fericitCe conțin scrisorile lui Boris JohnsonPotrivit BBC, Boris Johnson a trimis o scrisoare la Bruxelles, în care a cerut o prelungire cu 3 luni pentru ieșirea Marii Britanii din UE. Însă scrisoarea, care e adresată Președintelui Consiliului European Donald Tusk, nu a fost semnată de Boris Johnson.Conform Sky News, Premierul britanic i-a trimis lui Tusk și o a doua scrisoare, în care, practic, el cere europenilor să îi respingă solicitarea din prima scrisoare.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); Criteo.events.push(function() { Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410631,"containerid": "Crt-1410631","overrideZoneFloor": false});}); Boris Johnson explică astfel Uniunii Europene că amânarea Brexit-ului ar fi o greșeală.

De asemenea, el face apel către liderii UE să ceară parlamentarilor britanici să-și revizuiască poziția și să voteze acordul pentru Brexit fără alte întârzieri.

Spre deosebire de prima, această a doua scrisoare are semnătura lui Boris Johnson.- Acest articol este în curs de actualizare -

Sursa: Observator