Căpitanul naţionalei României, Mihai Macovei, a declarat, vineri, că se aşteaptă la un meci dificil contra Germaniei, sâmbătă, la Botoşani, în Rugby Europe International Championship 2019, potrivit site-ului FRR. ''Cu siguranţă o să fie un meci greu, din ce am văzut în meciul lor cu Belgia, sunt foarte fizici, au o grămadă bună.

Cu siguranţă mâine ne va aştepta un meci dificil, dar, cum am mai spus, suntem la noi acasă şi trebuie să aducem victoria.

Trebuie să facem o apărare bună, să nu-i lăsăm să pună puncte pe tabelă, iar noi trebuie să ne facem jocul, să respectăm sistemul de joc, ceea ce antrenorii ne cer'', a spus Macovei. ''Am avut o săptămână bună de antrenamente, am mai reglat din greşelile făcute cu Georgia şi sperăm ca mâine să arătăm mai bine în faţa Germaniei.

Dorim să facem un joc bun, să nu-i dezamăgim pe suporterii care vor veni la meci'', a precizat internaţionalul.

Macovei aşteaptă ca stadionul să fie plin la meciul de sâmbătă, mai ales că mulţi componenţi ai naţionalei provin din zona Moldovei.

România şi Germania se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 14:00, pe Stadionul Municipal din Botoşani, în cel de-al doilea meci al ''stejarilor'' în Rugby Europe International Championship 2019.

Cele două echipe se vor înfrunta pentru a 12-a oară, ''stejarii'' având 6 victorii, iar Germania 5. În 2017, Germania învingea România cu 41-38 la Offenbach, iar anul trecut, România a câştigat cu 85-6, la Cluj-Napoca.

Săptămâna trecută, România a fost învinsă de Georgia cu 18-9, la Cluj-Napoca, în meciul de debut în competiţie.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)