"Nu-i invidiați pe bogați !

Multe postări despre Ludovic Orban cum că nu-i bogat.

Cum să trăiască cu atât de puțini bani, dom'le ???

Unii îl laudă, îl apreciază, alții nu cred și mai sunt și d-ăia care cred că mai bine ar fi bogat, ca să nu vrea să fure- zic ei.

Ca și cum dacă ești bogat, morbul lăcomiei te-ar ocoli.

Mă tem că dimpotrivă!

Să vă spun ceva, n-am nimic cu bogații, dacă au reușit să facă bani prin propriile puteri, că au primit vreo moștenire sau că, pur și simplu, au avut noroc în viață, la bani.

N-ar trebui să mă intereseze ce fac oamenii ăștia cu banii lor, dar recunosc că îi apreciez sau nu în funcție de ce fac oamenii ăștia bogați cu banii lor mulți.

Dacă nu au grijă decât de ei și de copiii lor, dacă nu fac bine în jurul lor, că ce să faci cu atâția bani- câte case, mașini, domenii si mai știu eu ce să strângi-daca oamenii ăștia bogați nu înțeleg și nu simt că banii ăia mulți nu le-au venit întâmplător(chiar daca au muncit pentru ei, pentru ca sunt multi altii care muncesc si totusi nu au atâția bani), dacă oamenii ăștia bogați nu înțeleg ce privilegiu, ce binecuvântare e să ai bani ca să poți ajuta, atunci bogații ăștia,nu știu voi, dar mie îmi sunt profund antipatici. Și, într-un anume fel, chiar îi compătimesc.

Sunt atât de săraci, de fapt.

Așa că nu-i invidiați!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Citeşte şi: Ludovic Orban a explicat cum s-a descurcat cu 3.000 de lei pe lună: Sunt un om simplu, chiar auster Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, întrebat fiind cum s-a descurcat cu un venit de circa 3.000 de lei lunar, că este "un om simplu", chiar "auster". "În viaţă ai ani mai buni, ani mai răi, luni mai bune, luni mai rele.

Nu întotdeauna trăieşti numai strict din venitul pe care îl încasezi pe parcursul unui an, ci şi din venitul pe care l-ai avut anterior", a spus Orban, citat de news.ro. Întrebat, joi, de jurnalişti, cum s-a descurcat cu un venit de aproximativ 3.000 de lei pe lună, aşa cum reiese din declaraţia de avere, Orban a spus: "Sunt un om simplu, pot să spun chiar că sunt auster şi cheltuielile pe care le fac sunt cheltuielile pe care le face orice om normal".

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); "În viaţă ai ani mai buni, ani mai răi, luni mai bune, luni mai rele.

Nu întotdeauna trăieşti numai strict din venitul pe care îl încasezi pe parcursul unui an, ci şi din venitul pe care l-ai avut anterior", a explicat el.

Orban a mai spus că are 30 de ani de carieră în viaţa publică, perioadă în care a deţinut funcţii importante în stat. "Ce puteţi vedea este că am trăit strict din indemnizaţia pe care am primit-o pentru funcţiile publice pe care le-am deţinut (...) faptul că au existat anumite perioade în care nu am înregistrat venituri, vreau să reţineţi că nu m-am dus şi nu am cerut niciun ajutor de şomaj în perioada respectivă, iar în mare parte faptul că unele companii s-a pus presiune asupra lor strict din cauza faptului că au îndrăznit să facă un contract de muncă cu mine a arătat totuşi anormalitatea statului român condus de PSD", a afirmat Orban.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332257071-0'); }); Premierul Ludovic Orban deţine, conform declaraţiei de avere, o casă în co-proprietate cu soţia, iar anul trecut a avut venituri nete de 37.000 de lei din activităţi de consultanţă tehnică.

El mai are trecut în declaraţia de avere un Volkswagen Passat fabricat în 2007.

Ca active financiare are înscrise două conturi în euro, ambele deschise în 2010, pe numele soţiei, unul de aproximativ 5.500 de euro şi un altul de 6.275 de euro.  

Sursa: RomaniaTV