Cutremur cu magnitudinea de 4,9 a avut loc în Venezuela.

Seismul a fost resimţit la Caracas, precum şi în mai multe state venezuelene.Seismul a avut loc la 12 kilometri nord-est de Valencia, în statul Carabobo, la 9,4 kilometri adâncime.Articolul continua dupa recomandari googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); }); Horoscop 28 decembrie 2018.

Astrele întrevăd noroc în afaceri şi surprize frumoase în dragosteInstitutul american de geofizică USGS a evaluat magnitudinea cutremurului la 5,6 grade.

Seismul a fost resimţit în statele Aragua, Miranda, Carabobo, Cojedes, Lara, Trujillo, Tachira şi Mérida, potrivit unor locuitorilor care au postat pe reţelele de socializare. În Capitala ţării, rezidenţii au ieşit din clădiri, aşteptând ca următoarele replici să se termine.

Potrivit acestora, au avut loc cel puţin 3 replici, dintre care, cel mai puternic, cu magnitutinea de 4,5. Un cutremur puternic - de magnitudinea 7,3 potrivit USGS - a afectat la 21 august Venezuela şi Trinidad şi Tobago, provocând panică în rândul populaţiei, dar fără să cauzeze victime sau pagube majore..ro

Sursa: Observator