”Nu vrem să mai facem greşeala pe care a făcut-o opoziţia in 2016, să aibă mai multi candidaţi şi să piardă.

Vom face tot ce ţine de noi să avem un candidat comun”, a afimat Cioloş după Convenţia Naţională a PLUS, potrivit News.ro.

El este convins că Vlad Voiculescu este cel mai bun candidat, dar a admis că sunt necesare un proces de selecţie şi certitudinea că are susţinerea membrilor alianţei.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); ”Să veden dacă mergem cu un candidat comun al alianţei sau dacă mergem cu un candidat independent, pentru că e o diferenţă, inclusiv din punct de vedere juridic.

Dacă vrem să câştigăm, trebuie văzut care e cel mai bun candidat, să ne asigurăm că acela e candidatul”, a afirmat liderul PLUS.

El a precizat că, dacă vor fi două tururi de scrutin după ce guvernul modifică legislaţia, atunci foarte probabil că selecţia se va face în urma primul tur de scrutin. ”Vom ajunge la un numitor comun, vă asigur că vom avea un candidat unic susținut de alianţă”, a precizat Dacian Cioloş.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); El a fost întrebat dacă PLUS este pregătit să renunţe la candidatura lui Vlad Voiculescu, evitând însă un răspuns. ”Suntem pregătiţi să avem cel mai bun candidat”, a replicat Cioloş.

Sâmbătă, USR Bucureşti l-a desemnat pe Nicuşor Dan candidat la Primăria Capitalei. Și Nicuşor Dan susţine necesitatea unui candidat comun al opoziţiei , desemnat în urma unui sondaj de opinie.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332257071-0'); }); Citește și: USR Bucureşti îl propune pe Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei

Sursa: RomaniaTV