Dobrovolschi: Președintele Iohannis își dorește un climat de stabilitate

  • Post By us24.ro on 2017-11-14 17:18:03
  • 0 comments

Președintele Klaus Iohannis își dorește un climat de stabilitate pe scena politică, a declarat marți purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

2bf5595d-d843-410a-ad6d-7f72b7978454

"Domnul președinte își dorește ca lucrurile să conducă spre un climat de stabilitate, pentru că în centrul preocupărilor se află cetățeanul român care trebuie să simtă că lucrurile au o direcție pozitivă. Luptele politice își au locul în altă parte și, de aceea, nu aș dori să intru în alte discuții și speculații", a afirmat Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni, întrebată care este opinia șefului statului despre evenimentele de pe scena politică, în contextul în care PNL a anunțat că va depune o moțiune de cenzură.

PNL va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului, iar de marți liberalii vor începe negocierile cu toate formațiunile parlamentare, cu excepția PSD, în vederea susținerii acestui demers, a anunțat luni președintele partidului, Ludovic Orban.

"PNL a hotărât, la reuniunea Biroului Executiv, împreună cu grupurile parlamentare, în unanimitate, depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului PSD — Dragnea — Tudose. Ordonanța care a răvășit sistemul fiscal din România, care pune în pericol dezvoltarea economică a României, care creează un haos în toate domeniile, care reprezintă un atac împotriva mediului de afaceri și angajaților, atât din sectorul privat, cât și din sectorul public, alături de înrăutățirea dramatică a tuturor indicatorilor economici, stau la baza acestei decizii", a spus Orban.

AGERPRES/(A — autor: Florentina Peia, editor: Claudia Stănescu)

Sursa: agerpres.ro

Comentarii