Managerul unui restaurant de lux din San Francisco a fost invitat să desfacă o șampanie de 2000 de dolari cu sabia.

Rezultatul nu a fost însă cel dorit.Scena amuzantă a fost surprinsă la o petrecere de început de an, dată la restaurantul The French Laundry din San Francisco, local cotat cu 3 stele Michelin.Articolul continua dupa recomandari googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); }); Horoscop 13 ianuarie 2019. Șansă la dragoste și un cadou surprinzătorÎn imagini, managerul Michael Minillo este invitat să desfacă o sticlă de șampanie uriașă, de 15 litri, cu o sabie.

Metoda, numită sabrage, a fost popularizată de cavaleriștii francezi ai lui Napoleon, la început de secol 19.Managerul nu s-a dovedit însă tocmai îndemânatic, arată Daily Mail.

A început să lovească de mai multe ori șampania.

Sticla a explodat sub ploaia de lovituri, iar petrecăreții au fost stropiți de băutură.Cele mai mari emoții le-a avut bucătarul care ținea sticla de șampanie.

Vizibil temător la loviturile de sabie ale șefului, tânărul s-a ales cu o baie de șampanie după ce sticla s-a făcut țăndări.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incident, care a fost filmat și postat pe Instagram de unul dintre cei prezenți.

Sursa: Observator