"Vreau să pun capăt tuturor speculaţiilor: mă alătur cu toată energia, priceperea şi sufletul meu unui proiect în care cred cu tărie!

Este timpul să tragem linie şi să ne uităm câtă substanţă a mai rămas din doctrinele politice ale secolului trecut.

Avem de ales între oameni şi doctrine sleite de faptele celor ce şi le-au asumat.

Am ales oamenii!

Sunt atâtea lucruri de făcut pentru oameni, că nu mai este nici o secundă timp de pierdut!

România are nevoie de o guvernare bună, de lideri pragmatici şi bine pregătiţi care să rezolve, să rezolve, să rezolve probleme.

România are nevoie de un partid dinamic, orientat către obţinerea unor rezultate în beneficiul românilor, acum, cât încă suntem pe valul creşterii economice şi am creat premisele rămânerii profesioniştilor în ţară", a scris Grațiela Gavrilescu pe Facebook.

Ea a enunțat care sunt valorile pentru care militează: "O Românie europeană a românilor! Şcoală, stradă, spital, mediu curat şi sănătos, respect pentru valorile naţionale autentice, pentru istoria, cultura şi credinţa noastră!

Respect pentru familie, profesori, medici şi profesioniştii din toate domeniile!

Respect şi grijă pentru vârstnici, nemăsurată atenţie pentru copii şi tineri!

Respect pentru justiţie şi armată!

Respect pentru Constituţie!

Aceasta este adevărata FORŢĂ a noastră!

Aceasta este FORŢA NAŢIONALĂ." Graţiela Gavrilescu a fost exclusă din ALDE după ce a acceptat propunerea preierului Viorica Dăncilă de a deveni ministru, deşi ALDE ieşise de la guvernare.

Deputați Marian Cucşă și Remus Borza şi-au anunţat și ei înscrierea în acelaşi partid. "DA!

România şi românii au nevoie de o #Forta #Nationala care să îi unească, o forţă care să le pună pe primul loc interesele, să oprească ura şi dezbinarea şi să ducă o reală luptă pentru stoparea abuzurilor la adresa românilor!", a scris, miercuri, pe Facebook Marian Cucşă. ”Sunt oameni responsabili, care, pentru stabilitatea și bunăstarea României, își doresc ca Guvernul actual să își continue mandatul până în 2020, iar noi, cei din Forța Națională, vrem să contribuim astfel la evitarea dezastrului economic la care partidele de opoziție din Parlament ar supune țara prin amatorismul și cinismul de care dau dovadă”, a subliniat Remus Borza.

Citește și: Deputatul Remus Borza anunţă că 15 parlamentari i se vor alătura în partidul Forţa Naţională.

Cum vor vota la moţiune  

Sursa: RomaniaTV