Experiment eşuat, Steaua a pierdut meciul cu Lugano. Roş-albaştrii au încheiat grupa pe locul 2

  • Post By us24.ro on 2017-12-07 23:28:04
  • 0 comments

Eşecul are o însemnătate mult mai mare decât simpla statistică. Steaua a pierdut şansa de a fi cap de serie la tragerea la sorţi a meciurilor din 16-imile Ligii Europa, iar Gigi Becali a pierdut 300.000 euro, deoarece câştigătoarele grupelor sunt recompensate de UEFA cu câte 600.000 euro, în timp ce ocupantele locurilor secunde cu doar 300.000 euro.

Printre posibilii adversari la tragerea de sorţi de vineri se numără AC Milan, Atletico Madrid, Arsenal Londra, Lazio Roma sau din nou Sporting, care a scos-o în vară din Champions League.

Steaua depinde doar de ea să îşi recupereze locul 1 în grupă şi să aibă un adversar mai facil în primăvara europeană. În Israel Viktoria Plzen e aproape sigură de victorie, a marcat pentru 2-0 la Beer Sheva. În schimb, pe Arena Naţională roş-albaştrii trebuie să mai înscrie de două ori pentru a-i depăşi pe cehi în clasament.

Acţiune a oaspeţilor, dar şutul lui Davide Mariani trece peste poarta noastră.

Ultima schimbare la Steaua, Florin Tănase este înlocuit cu Momcilovic.

Tănase pare că nu poate să continue meciul. Dică ar putea fi forţat să facă deja ultima schimbare.

Steaua a început în forţă repriza secundă şi atacă periculos poarta lui Lugano. La acest scor este pe locul 2 în grupă, deoareceViktoria Plzen conduce la Hapoel Beer Sheva cu 1-0.

Schimbare la Steaua, Dică nu mai aşteaptă pauza. Williams de Amorim este scos din teren, în locul său intră "Bizonul" Gnohere.

Bottani este aproape să facă 3-0! Şutul său este respins excepâional de poartarul nostru, Andrei Vlad.

Şut ridicol al lui Coman, din 16 metri, moale şi pe centru. Portarul lui Lugano prinde fără probleme.

Ocazie Steaua! Şutul lui Golofca, din 16 metri, este scos de sub bară de Da Costa! Steaua reclamă un penalty, Florin Tănase primind o gheată în cap, însă arbitrul nu acordă nimic.

Primul şut spre poarta adversă al steliştilor. Dragoş Nedelcu a tras din afara careului, însă execuţia sa a fost slabă şi şi-a ratat ţinta.

Vlad - Enache, Larie, Bălașa, J.Morais - Ov. Popescu, Nedelcu - Golofca, Fl. Tănase, De Amorim - F. Coman.Da Costa - Koff Yao, Golemic, Kovacic, Daprela - Milosavljevic, Piccinocchi, Vecsei - Culina, Bottani, Mariani.

Cu trei victorii un egal şi o înfrângere, FCSB este deja calificată în 16-imile Ligii Europa. Roş-albaştrii au încheiat 3-0 şi 0-2 cu Viktoria Plzen, 2-1 şi 1-1 cu Hapoel Beer Sheva şi au învins cu 2-1 în tur, la Lugano.

În ciuda evoluţiilor contrastante din ultima perioadă, dar şi a criticilor, steliştii continuă cu experimentele. Gigi Becali a dezvăluit că vârf de atac în jocul de astăzi va fi Florinel Coman. "

", a spus patronjul Stelei.

Comentarii