Turiştii care petreceau câteva clipe de linişte pe Valea Moaşei au fost la un pas să fie striviţi de un buştean uriaş, furat din pădure de un hoţ de lemne.

Buşteanul s-a desprins din chingi şi s-a prăvălit într-o curbă în valea cu corturile turiştilor.Evenimentul a avut loc în miez de noapte, oamenii trezindu-se panicaţi din cauza zgomotului puternic provocat de buşteanul care se rostogolea spre ei.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Horoscop 17 iunie 2019.

Ochii nu mint niciodatăFamilie în vacanţă cu cortul pe Valea Moașei, la un pas să fie ucisă în somn de un hoţ de lemneMai mulți turiști care au petrecut minivacanța de Rusalii pe Valea Moașei au avut parte de o sperietură groaznică.

Aceștia s-au aflat la un pas de o tragedie din cauza unui individ venit la furat de lemne în pădure, informează oradesibiu.ro.La 3 dimineaţa, când toţi turiştii dormeau duşi în corturile lor, un buştean uriaş, tras de un autoturism de teren, s-a desprins din chingile cu care era legat şi s-a prăvălit spre corturile turiştilor.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); "Totul s-a întâmplat în jurul orei 03.00.

Eu sunt cu familia cu cortul, iar la ora aia dormeam toți.

Am auzit o bubuitură și m-am trezit.

Lemnul s-a rostogolit și a ajuns în dreptul corturilor.

Dacă venea peste noi ne făcea praf", a declarat pentru presa locală un turist.Turiştii povestesc că un bărbat de aproximativ 50 de ani, care circula cu farurile stinse, a încercat să fure buşteni din pădure şi ar fi legat copacul de partea din spate a maşinii.

El ar fi oprit maşina la un moment dat, dar a demarat apoi în trombă, tot cu farurile stinse.Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală în urma evenimentului."Polițiștii din cadrul orașului Avrig s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt, urmând ca după stabilirea situației de fapt și identificarea persoanelor implicate să fie luate măsurile legale în consecință”, informează autorităţile.

Sursa: Observator