Accident grav pe DN 12A, în localitatea Lunca de Sus din Harghita.

O femeie a murit după ce buștenii dintr-un camion au căzut peste mașina în care se afla.Tragedia a avut loc marți după-amiază.

O persoană a murit iar alte două au fost rănite, după ce un un autocamion încărcat cu bușteni a acroșat un autoturism, aflat într-o parcare.

Trunchiurile deosebit de grele au căzut pe mașină, strivind o femeie aflată înăuntru.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 15 ianuarie 2020.

Sinceritate, iubire ca în filme şi o vacanţăVictima decedată a avut răni incompatibile cu viața, iar paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.Vezi 2 imagini în GalerieLa locul accidentului au fost trimise trei echipaje din cadrul detașamentului Miercurea Ciuc cu o autospecială de descarcerare, o autospecială complexă de primă intervenție, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ.

Sursa: Observator