Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Andrei Ivan, a declarat, într-un interviu postat, luni, pe site-ul oficial al clubului, că în anul 2020 speră să marcheze multe goluri şi să câştige un trofeu.   "Nu a fost un an aşa de bun, pentru că am marcat doar două goluri pentru Universitatea Craiova, dar sper ca în 2020 să înscriu mai mult.

Nu va fi greu să câştigăm Cupa României, dar eu spun că avem şanse şi la Cupă şi la titlu.

Ar fi ceva foarte frumos pentru mine să câştigăm din nou Cupa României, va fi greu, dar nu imposibil. Înainte de a veni la Craiova am avut mai multe oferte de împrumut de la Krasnodar, dar mi-a fost greu şi la Rapid Viena când am fost împrumutat.

Aşa că m-am gândit mai bine înainte să revin.

Pentru mine nu este un pas înapoi, chiar e un pas înainte. În 2020 sper să marchez multe goluri şi să câştig un trofeu", a spus el pentru site-ul clubului.

Cea mai mare realizare în 2019 a fost legată de atingerea fazei semifinalelor Campionatului European U21 cu echipa de tineret, susţine atacantul. "Cea mai mare realizare în 2019 a fost participarea la Campionatul European Under 21.

Mi-a părut rău că nu ne-am calificat în finală, unde puteam să jucăm cu Spania.

Dar contează că am ajuns până acolo şi am făcut atâţia români fericiţi", a explicat el.

Ivan este de părere că Mirel Rădoi va avea rezultate şi la prima reprezentativă a României. "Mirel Rădoi o să se impună la naţională.

L-am avut antrenor la selecţionata de tineret, ştiu ce potenţial are şi sunt convins că va avea rezultate bune la echipa mare.

Dacă o să înscriu şi o să am evoluţii bune cu Universitatea Craiova eu cred că o să revin la prima reprezentativă", a precizat Andrei Ivan.

AGERPRES (AS, V-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)