Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pentru jucătorii săi nu trebuie să existe niciun moment de relaxare în meciul cu Astra Giurgiu, de sâmbătă. ''A fost bună pauza, pentru că am avut posibilitatea să facem un joc amical (3-6 cu Chindia Târgovişte, n.

red.), să aduc în parametri optimi jucătorii care erau mai în urmă cu ritmul de joc, ne-a prins bine şi sper să continuăm pe aceeaşi linie, pentru că avem de muncă.

Totul depinde de noi şi de ce vom face de la etapă la etapă.

E foarte important să câştigăm mâine seară.

Trebuie să fim concentraţi 90 de minute, nu există moment de relaxare în meciul de mâine seară şi trebuie tratat foarte serios'', a spus Vintilă. ''Sunt convins că jucătorii mei sunt conectaţi şi ştiu ce adversar întâlnesc'', a adăugat tehnicianul. ''Ne pregătim pentru un joc interesant, cu o echipă bună, care este în primele şase şi ne dorim să ne continuăm drumul către locul întâi cu o victorie. Întâlnim o echipă experimentată, cu jucători foarte tehnici, foarte buni, dar am încredere că jucătorii mei vor forma o echipă, iar echipa va câştiga jocul'', a subliniat Vintilă.

Bogdan Vintilă s-a referit şi la adversara de sâmbătă: ''E o echipă cu jucători experimentaţi, cu calitate''. În privinţa vedetelor Astrei, Vintilă a comentat: ''Alibec şi Budescu sunt jucători imprevizibili.

Nu e vorba de o tactică şi o strategie specială, e vorba de a ne face noi jocul nostru, ţinând cont de particularităţile adversarului, dar nu vom schimba foarte mult din ceea ce facem noi de obicei în jocul nostru. (...) Alibec şi Budescu sunt jucători buni dacă au fost la echipa naţională. Şi eu am avut jucători acolo, unul a jucat, unul n-a jucat... Şi Coman şi Cristea au revenit de la naţională mai motivaţi''.

Referitor la o posibilă revenire a lui Budescu la FCSB, Vintilă a reacţionat: ''Până nu-l văd aici (pe Budescu) nu vreau să comentez nimic''.

Tehnicianul a comentat situaţia în care se găseşte alături de antrenorul Bogdan Andone, de a întâlni foste echipe: ''Şi eu îi ştiu pe mulţi de la Astra, am fost şi eu la Astra.

Cred că suntem chit. Şi eu cunosc jucătorii de la Astra, cum şi Bogdan Andone îi cunoaşte pe cei de la FCSB''.

Vintilă a făcut precizări legate de starea lui Mihai Pintilii: ''Este sănătos, şi-a revenit după accidentare, e în perioada de readaptare la ritmul de joc, a jucat în meciul amical (3-6 cu Chindia), dar mai are probleme de ritm''. În legătură cu revenirea lui Mihai Stoica la club, Vintilă a afirmat: ''E ca şi cum ar fi fost într-un concediu.

Totul e normal, lucrurile sunt în regulă, la fel cum erau şi cu Narcis (Răducan)''.

FCSB o va întâlni pe Astra Giurgiu sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 17-a a Ligii I de fotbal, de la ora 20:30.

AGERPRES (V, AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Adrian Dãdârlat)