Fotbalistul echipei Dinamo, Deian Sorescu, a declarat, într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului, că matematic formaţia sa mai are şanse să se califice în play-off-ul Ligii I, precizând că în fotbal "o minune poate schimba totul". "A fost o primă parte a campionatului grea, atât pentru suporteri, cât şi pentru noi, cu problemele care au fost şi care încă mai sunt. Încercăm să luptăm până la capăt şi să urcăm în clasament.

Credem în play-off, de ce să nu credem?

Atât timp cât este posibil şi matematic avem şanse, trebuie să credem. În fotbal o minune poate schimba totul.

Noi mergem înainte, vom lupta până la sfârşit", a spus mijlocaşul.

Câştigarea Cupei României ar putea salva în parte acest sezon, este de părere Sorescu: "Cupa României ar putea salva puţin acest sezon, dar suporterii doresc să vadă echipa în play-off, luptându-se pentru câştigarea campionatului. Însă noi sperăm să câştigăm Cupa şi cu siguranţă fanii vor fi fericiţi".

Deian Sorescu speră să aibă evoluţii din ce în ce mai bune la Dinamo, iar în viitorul apropiat să fie convocat la prima reprezentativă a României. "Cred că este una dintre cele mai bune perioade ale mele de când joc fotbal.

Sper să nu mă opresc aici, să continui aşa şi să am o creştere de la meci la meci. Îmi doresc din toată inima să fac pasul ăsta şi să joc pentru echipa naţională.

Cred că ăsta este visul oricărui fotbalist care încearcă să facă performanţă.

Sper cât de curând să fac şi eu acest pas pentru că îmi doresc foarte mult", a explicat el.

Echipa de fotbal Dinamo ocupă la finalul acestui an locul 9 în clasamentul Ligii I, cu 28 de puncte, după 22 de etape disputate din sezonul regulat.

AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)