Antrenorul formaţiei de fotbal Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în ultima vreme Gaz Metan Mediaş a trecut printr-o perioadă de acomodare a jucătorilor cu antrenorul Edward Iordănescu, dar în acest moment reprezintă un adversar dificil.

Tehnicianul a afirmat că nu are probleme medicale pentru partida cu Gaz Metan Mediaş şi că aşteaptă să îl poată folosi şi pe Alexander Cristovao, suspendat din perioada în care activa în Polonia. ''Vom avea un meci greu cu Mediaş, mai ales că au şi câştigat.

Am fost la meci, am văzut o echipă foarte bine organizată, stau foarte bine pe contraatac.

Au şi jucători care pot face diferenţa. În primele meciuri cu Edi Iordănescu pe bancă cred că s-au acomodat jucătorii dar acum am văzut că echipa arată bine, va fi un meci foarte greu.

Nu avem niciun accidentat, singura problemă a avut-o Nasser care nu s-a antrenat trei zile, dar de astăzi va intra sută la sută cu echipa.

Alexander Cristovao şi-a rezolvat cu viza şi va intra în program separat de pregătire.

Va mai trebui să plece încă o dată în Polonia, când va fi apelul, sper să găsească înţelegere în ceea ce priveşte suspendarea, ca să poată să evolueze şi el'', a spus Rednic.

Rednic se gândeşte deja la sezonul viitor când vrea să atace câştigarea Cupei României şi a titlului de campioană: ''Cu lotul ăsta eu cred că putem să intrăm la anul în play-off, dar campioană mai greu. În perioada asta voi da şansa la toţi să joace şi mai mult ca sigur vreo trei-patru jucători vor veni ca să întărească lotul şi să fim siguri că nu ne propunem play-offul ci să atacăm campionatul şi cupa''. În ceea ce priveşte valoarea lotului său, Rednic e convins că aceasta va creşte. ''Eu sunt sigur că vor fi oferte pentru jucători, dar nu vreau să vindem jucători care ne pot ajuta.

Monitini nu va fi vândut nici în vară, dacă vor veni 10-15-20-35 de milioane, că încep şi eu ca Gigi Becali acum, atunci îl duc eu la aeroport, dar încă nu e cazul.

El îşi face treaba foarte bine, e un atacant care nu iartă şi care poate să ajute şi poate avea o cotă mult mai mare decât o are acum'', a mai spus tehnicianul dinamovist.

Partida Gaz Metan Mediaş - Dinamo, din cadrul etapei a II-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 17:30.

AGERPRES/ (A- autor: Adrian Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)