Fotbalistul Bogdan Vătăjelu a declarat că îşi doreşte să marcheze în meciul său de debut pe noul stadion ''Ion Oblemenco'', joi, când Universitatea Craiova o înfrunta echipa azeră Sabail FK, în manşa a doua a turului întâi preliminar al Europa League, potrivit unui comunicat remis AGERPRES. ''Nu am jucat pe stadionul nou, aşa că abia aştept să văd cum se simte atmosfera.

Nu este o formalitate meciul cu Sabail, poate aveam un avantaj mare dacă terminam 3-1 meciul tur.

Avem doar un gol avans şi ei nu vor veni în vacanţă.

Vor aborda altă strategie decât la ei acasă şi vor veni să-şi vândă scump pielea.

Noi, dacă nu suntem concentraţi şi ne gândim că suntem calificaţi, vom avea mult de pierdut.

Mi-aş dori mult să marchez la debut pe acest stadion, dar cel mai important este ca echipa să câştige, indiferent cine înscrie. În Europa nu este uşor, mai avem trei duble grele, dacă trecem de Sabail.

Ne jucăm şansa şi suntem încrezători că putem avansa mult şi cu puţin noroc poate ajungem în grupe'', a spus Vătăjelu.

Bogdan Vătăjelu a plecat de la Universitatea în 2017 şi nu a apucat să joace pe noul stadion al Craiovei.

Fundaşul stânga, dar care în primul meci cu Sabail a jucat extremă stânga, a evoluat în Cehia, la Sparta Praga şi Jablonec.

Universitatea a întrecut-o pe Sabail cu 3-2 în meciul de la Baku.

Fostul căpitan al Universităţii speră ca echipa să ducă lupta pe toate fronturile şi în primăvara anului viitor să aibă în palmares cât mai multe trofee: ''Mi-aş dori ca la finalul sezonului să se spună că am făcut un sezon perfect şi de aceea am meritat să câştigăm campionatul.

Sper să trăiesc o bucurie imensă alături de fani, am avut parte doar de bucuria promovării, dar sigur nu s-ar compara cu sărbătoarea unui titlu împreună cu suporterii, în centrul oraşului''. ''Oltenii trăiesc mai intens meciurile, cred că şi echipele adverse când vin să joace la Craiova simt asta.

Oamenii au avut pe cine să vadă de-a lungul istoriei, Craiova Maxima le-a dat un avânt în ceea ce priveşte fotbalul din Craiova şi acum suntem şi noi obligaţi să creştem şi să muncim să ajungem la acel nivel'', a mai spus Vătăjelu (26 ani).

AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Ady Ivaşcu)