Antrenorul interimar al FCSB, Vergil Andronache, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că partida cu Politehnica Iaşi, nu va constitui o revanşă pentru tehnicianului formaţiei din Copou, Mihai Teja, care a fost demis de Gigi Becali la finalul sezonului trecut.

Andronache a menţionat că transferul jucătorului Adrian Popa a fost o surpriză plăcută pentru el. "Nu mă aşteptam, dar este cea mai frumoasă surpriză. Încep să revină şi jucătorii care au fost accidentaţi, avem motive de fericire.

Acum, că ne-am îndeplinit obiectivul de Europa League, vom trata la victorie meciul cu Iaşul.

Acesta a fost obiectivul apropiat, să câştigăm meciul cu Mlada, a fost un meci greu.

Acum vom aborda jocul cu altă încredere, apar deja jucătorii care au fost accidentaţi şi pot să joace.

Cu Mihai Teja va fi o întâlnire plăcută, am un deosebit respect pentru antrenorul şi omul Mihai Teja, cred că va fi o plăcere.

Nu cred că se pune problema de revanşă, îl ştiu foarte bine", a declarat Andronache.

Referitor la numirea lui Narcis Răducan în funcţia de director sportiv al FCSB, Andronache a spus că a discutat deja cu acesta: "Cu Narcis Răducan am vorbit chiar aseară, după ce ne-am întors.

Ne-a transmis un mesaj de încredere.

Ne-a felicitat pentru ceea ce am făcut până acum şi suntem pregătiţi de orice".

Andronache a comentat şi posibilitatea ca tehnicianul Costel Enache să fie numit antrenor principal la FCSB, spunând că îl va ajuta cu informaţii dacă acest lucru se va întâmpla. "Situaţia noastră nu s-a schimbat. Îi voi oferi informaţii cu drag, de asta sunt aici", a mai spus Andronache.

Partida FCSB - Politehnica Iaşi, din cadrul etapei a 6-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe stadionul ''Nicolae Dobrin'', din Piteşti.

AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)