Grozav - S-a văzut diferența de valoare dintre noi și Olanda

  • Post By us24.ro on 2017-11-15 00:28:04
  • 0 comments

Jucătorul echipei naționale de fotbal a României, Gheorghe Grozav, a declarat, marți seara, după înfrângerea suferită în fața Olandei, scor 0-3, că în acest amical s-a văzut diferența de valoare dintre cele două selecționate.

ff1b52b5-c6b5-4bf7-b220-534b05971dbf

*Contra — E un duș rece binevenit, dar nu cred că am jucat atât de prost încât să pierdem cu 0-3

*Advocaat (selecționer Olanda) — Nu ne așteptam să câștigăm așa de ușor în România

"Este un duș rece pentru noi. Am pierdut azi, deși noi ne doream un rezultat bun. Olanda, chiar dacă e în reconstrucție, dispune de jucători foarte valoroși. Una peste alta cred că am arătat o altă atitudine, o dăruire mai mare și sper să continuăm pe drumul acesta. Avem de învățat de la fiecare meci, și de la cel cu Turcia, și de la acesta cu Olanda. Am încercat și cu Olanda, dar s-a văzut diferența de valoare. Noi suntem foarte încrezători că la anul va fi mult mai bine. Dacă vom continua pe acest drum vom avea rezultate din ce în ce mai bune", a spus fotbalistul echipei Karabukspor.

Autor a două goluri în amicalul cu Turcia de săptămâna trecută, Grozav este optimist în ceea ce privește calificarea României la EURO 2020. "Eu sunt foarte încrezător, sper să ne calificăm la EURO 2020. Însă nu va fi ușor, ne așteaptă un drum lung și greu. Dar sperăm ca la final să ajungem la EURO", a precizat Grozav.

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de selecționata Olandei cu scorul de 3-0 (0-0), marți seara, pe Arena Națională din București, într-un meci amical. Aceasta a fost ultima partidă a primei reprezentative din acest an, următoarea fiind programată în luna martie împotriva unui adversar încă nestabilit.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: agerpres.ro


Comentarii