Guvernul a decis numirea de noi prefecţi în judeţele Caraş-Severin, Ilfov şi Mehedinţi, a anunţat şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă. "La capitolul eliberări şi numiri în funcţii sunt patru judeţe care începând de mâine vor avea un nou prefect.

Vorbim de Caraş-Severin, avem un nou prefect în persoana doamnei Albu Florenţa, la judeţul Ilfov este numit prefect domnul Zamfir Daniel, în cazul judeţului Mehedinţi - domnul Pavel Cristinel, iar la Suceava - domnul Moldovan Gheorghe Alexandru, care urmează să fie instalaţi în funcţie în zilele următoare", a declarat Ionel Dancă, vineri, la finalul şedinţei de guvern.

Cabinetul Orban, nota de plată.

Ce vor ALDE, PMP şi UDMR în schimbul învestirii Guvernului PNL în Parlament googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Fostul prefect al județului Caraş-Severin, Matei Lupu, a fost plasat sub control judiciar, joi, după perchezițiile de miercuri legate de autorități care interveneau în favoarea unor persoane care voiau să obţină arme, dar nu participau la cursuri.

Lupu a demisionat din funcția de prefect.

Sursa: RomaniaTV