Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat, vineri, că jucătoarea Cristina Neagu va juca în meciul cu Team Esbjerg din Liga Campionilor, dar nu pe parcursul întregii partide pentru că acest lucru ar fi o greşeală având în vedere că a revenit de curând după ruptura de ligamente. "Cu Braşovul în campionat, Cristina Neagu a putut să joace mai multe minute.

Genunchiul i-a reacţionat foarte bine, iar astea sunt semne foarte bune.

Nu va fi jucătoarea care va evolua 60 de minute cu Esbjerg, ar fi o greşeală din partea mea, dar o vom vedea în teren, aşa cum ne dorim.

Cred că toţi avem un moral foarte bun, tot timpul trebuie să înţelegem că peste câteva zile urmează o nouă şansă de a juca bine.

Cred că avem o perioadă bună, avem multă încredere în noi, aşa că eu spun că stăm bine cu moralul", a spus Vasile înaintea antrenamentului de vineri seara de la Sala Polivalentă. "Dacă aş spune că nu e nicio diferenţă între campionatul intern şi Liga Campionilor ar fi o minciună, dar noi nu subestimăm niciuna dintre cele două competiţii.

Doar că nicio echipă din lume nu cred că a reuşit să aibe o evoluţie perfectă meci de meci.

Suntem oameni, aşa că mie îmi place să văd partea plină a paharului din tot ceea ce se întâmplă.

E o istorie în campionatul României cu acel meci din prima etapă despre care nu mai vreau să discut.

Este un campionat lung.

Dacă azi s-ar fi terminat ar fi fost o mare problemă, însă mai avem multe meciuri în faţa noastră.

Trecutul nu-l mai putem influenţa, dar cu siguranţă putem influenţa prezentul şi viitorul", a adăugat tehnicianul.

Adrian Vasile a menţionat că a fost surprins de neconvocarea jucătoarei sale Laura Chiper Moisă la echipa naţională pentru Campionatul Mondial din Japonia (30 noiembrie - 15 decembrie). "Într-un fel m-a surprins neconvocarea Laurei Chiper la naţională pentru Campionatul Mondial, dar nu vreau să comentez lucrul acesta.

Cred că Laura vă poate spune cel mai bine ce simte.

E un Campionat Mondial şi nu cred că e o onoare mai mare decât să îţi reprezinţi ţara, aşa că pentru orice jucător care nu e convocat este o dezamăgire.

Oricum, nu cred că toate aceste discuţii (n.r. - despre selecţie) pot influenţa echipa naţională, nu văd de ce.

Toată lumea e suficient de matură şi cu suficient de multă experienţă încât să înţeleagă că în viaţă vor fi şi critici, şi momente mai puţin bune şi trebuie să trecem peste ele", a afirmat Vasile.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, duminică, de la ora 14:30, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia daneză Team Esbjerg, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Grupei B a Ligii Campionilor.

AGERPRES (A-editor: Marius Ţone, editor online: Gabriela Badea)