Jucătoarea echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Jelena Grubisic, a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coandă, că formaţia sa şi-a asigurat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după victoria din deplasare cu formaţia germană Thuringer HC (scor 30-18), dar cu toate acestea mai are de disputat în grupa principală alte trei partide importante. "Ne simţim extraordinar, am făcut un meci foarte bun şi meritam să câştigăm.

Suntem în sferturile de finală, dar mai avem trei meciuri importante de jucat.

Cel mai bine pentru noi ar fi să încheiem grupa pe locul doi pentru că acest lucru ne-ar oferi şansa de a juca a doua manşă pe teren propriu.

Asta ar fi important pentru noi. Însă indiferent cu cine vom juca în sferturile de finală nu ne vom preda dinainte.

Acum aşteptăm meciul cu Gyor.

Vom juca acasă şi atmosfera va fi favorabilă nouă.

Le aşteptăm şi cu siguranţă vor avea o misiune grea la Bucureşti", a spus handbalista croată. "Nu aş vrea să spun în procente care sunt şansele noastre de a ne califica din nou în Final Four.

Dar avem şanse importante dacă vom continua să avem astfel de evoluţii.

Mai avem două luni până atunci şi consider că forma noastră este în creştere", a adăugat Grubisic la întoarcerea din Germania.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, formaţia germană Thuringer HC cu scorul de 30-18, într-un meci din cadrul grupei principale a Ligii Campionilor. În urma acestei victorii, CSM Bucureşti a urcat pe locul 2 în clasament, cu 10 puncte, fiind devansată doar de Gyor ETO cu 13 puncte şi nu mai poate pierde calificarea în sferturile de finală indiferent de rezultatele din ultimele trei partide.

AGERPRES (editor: Marius Ţone, editor online: Simona Aruştei)