Horoscop. Cel mai mare regret al tău pentru 2017, în funcţie de zodie. Aşa este?

  • Post By us24.ro on 2018-01-12 18:22:02
  • 0 comments


Tu eşti o persoană foarte pasională şi puternică. Ai standarde ridicate, speranţe mari şi trăieşti totul intens. Este totul sau nimic pentru tine. Este un lucru bun atunci când îţi forţezi limitele pentru a atinge succesul. Cu toate acestea, odată cu pasiunea vine şi suferinţa. Poţi fi destul de perfecţionistă şi dacă ceva nu iese ca tine, pică cerul pe tine. Trebuie să lucrezi mai mult în ceea ce priveşte comunicare, încercând să nu ascunzi ceea ce simţi. Nu eşti mai puternic dacă eşti mai dură prin ton sau prin prezenţă, şi mai ales dacă dai în cineva mai mic decât tine. Acum ţi-ai dat seama că trebuie să comunici cald şi să îţi controlezi impulsivitatea.

Eşti o fiinţă minunată, loială şi devotată. Dai dovadă de încăpăţânare şi nu te laşi până nu termini ce ai început. Nu toată lumea merită eforturile tale, tu sari în ajutorul oamenilor, dar nu toţi vor să fie ajutaţi. Porneşti în căutarea unor lucruri care nici măcar nu există. Nu poţi face pe nimeni să te iubească astfel, nu poţi schimba pe cineva la idealul tău de perfecţiune. Uneori, recompensa nu merită efortul. În 2017, înveţi să te opreşti din încercarea de a-i salva pe alţii, ci vei vrea să te salvezi pe tine.

Eşti un semn conflictual cu personalitate duală. Îţi place să fii de acord şi în dezacord nu numai cu ceilalţi, ci şi cu tine. Eşti extrem de indecisă şi din această cauză pari neîncrezătoare. Problema ta este că nici măcar nu îţi dai seama că te minţi singură. Tu te amăgeşti pentru că nu poţi înfrunta adevărul sau eşti prea speriată să descoperi cine eşti cu adevărat. Te temi să spui adevărul celorlalţi de teamă să nu îi răneşti. Cu toate acestea, pretinzând că totul e bine atunci când nu e cazul, e mult mai rău decât adevărul verde în faţă. În 2017, înveţi că persoana care suferă cel mai mult din cauza asta eşti doar tu.

Deşi poţi iubi mai profund decât oricine, poţi fi ţi rănit cel mai mult decât oricine. Ai obiceiul de a oferi până nu vei mai avea nimic de dat. Când toate eforturile tale în dragoste se epuizează, devii goală pe interior. Devii pesimistă şi renunţi înainte de a fi început. Râzi puţin de viaţă, ea nu trebuie să fie luată întotdeauna aşa de în serios. Fiind prea sensibilă, îţi va fi teamă să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti sau pentru cine îţi place. Nu renunţa atât de uşor! În 2017, ai înţeles cât de importantă e încrederea în tine.

Citeşte mai multe pe eva.ro

Comentarii