Imagini de la bătaia anului, din Suceava. Doi interlopi au atacat cu săbii un boxer, într-un bar VIDEO

  • Post By us24.ro on 2017-10-12 18:26:03
  • 0 comments

Constantin Muscă, de 49 de ani, zis ”Telu”, şi Gheorghe Nechifor, de 43 de ani, zis ”Gogu”, ambii din municipiul Fălticeni, au fost trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, port şi folosire de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei doi l-au atacat cu săbiile pe Lucian Atănăsoaie, practicant de box, care intrase în local, căutându-i. Lucian Atănăsoaie a avut noroc să scape cu viaţă în acea zi, cei doi inculpaţi încercând să-l lovească cu săbiile în zona capului, însă sportivul a reuşit să pareze cele mai multe lovituri.

"Pentru a se apăra de atacul acestora, persoana vătămată a luat un scaun cu care a reuşit să oprească unele dintre loviturile aplicate de agresori, dar cu toate acestea a suferit multiple plăgi tăiate la membrele superioare şi la coapsa piciorului stâng", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Medicul legist care l-a evaluat pe tânăr a apreciat că sunt necesare în vederea vindecării 65-70 de zile de îngrijiri medicale. Medicul legist a precizat că la minim 12 luni de la data incidentului va putea opina cu privire la eventualele sechele infirmizante (invalidante). Având în vedere violenţa atacului, înregistrat, de altfel, de o cameră de supraveghere, procurorii au probat fără dubiu fapta la tentativă de omor.
Procesul în care vor fi judecaţi cei doi inculpaţi va începe la Tribunalul Suceava, iar inculpaţii se bucură de prezumţia de nevinovăţie, până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată.
Constantin Muscă, de 49 de ani, zis ”Telu”, şi Gheorghe Nechifor, de 43 de ani, zis ”Gogu”, au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv.

Sursa: romaniatv.net

Comentarii