Interlopul care a măcelarit grav un polițist din Suceava este un apropiat al temutului clan al Cordunenilor

  • Post By us24.ro on 2017-12-05 16:50:13
  • 2 comments

Alexandru Huțuleac, individul care a atacat cu sabia un polițist, este considerat un apropiat al clanului Cordunenilor. Bărbatul a apare în mai multe fotografii împreună cu membrii grupării interlope din Iași.

Alexandru Huțuleac s-a numărat printre suspecții vizați de opt percheziții realizate marți dimineața de polițiștii BCCO Suceava. Agentul șef adjunct de poliție Ciprian Sfichi, de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava a fost primul care a pătruns în gospodăria mascatului care era păzită de un câine. Polițistul a reușit să liniștească animalul pe care l-a dus într-un loc ferit.

 Mascații l-au cerut lui Alexandru Huțuleac să deschidă ușa, însă interlopul nu a ținut cont de somațiile anchetatorilor. Imediat ce interlopul a stins lumina, trupele speciale au spart cu berbec una dintre ușile locuinței. Huțuleac se ascundea în spatele celei de-a doua uși, fiind înarmat cu o sabie. Individul l-a atacat pe polițistul Ciprian Sfichi care a pătruns primul în locuință. Bărbatul a fost lovit cu sabia în zona capului și într-unul dintre brațe.

 Agresorul a fost imediat imobilizat de mascați care l-au dus la audieri. Polițistul Ciprian Sfichi a ajuns la spital în comă indusă. Medicii au decis să-l transfere pe bărbatul, aflat în stare gravă, cu elicopterul la o Iași. Polițistul este acum internat în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie, 10 medici de mai multe specialități efectuând deja prima intervenție pentru salvarea sa.  Alexandru Huţuleac, interlopul din Rădăuți care l-a atacat cu sabia pe polițist, a mai fost arestat  în iulie 2016, în urma unei ample acțiuni a DIICOT împotriva unei rețele de traficanți de droguri. Bărbatul, alături de Andrei Iulian Lungoci, Romeo Mihăiţă Roman şi Iosif Marian Grijincu, e acuzat că ar fi pus bazele unei rețele care alimenta cu etnobotanice peste 300 de tineri din Suceava.

 Gruparea ar fi vândut pe piața neagră stupefiante în valoare de peste trei milioane de lei care au ajuns în conturi din insulele Marshall, Belize şi din Ungaria. În urma audierilor făcute de procurorii DIICOT Suceava, cinci persoane au fost arestate preventiv, în timp ce alți șase inculpați au fost plasați sub control judiciar. Este vorba despre capii rețelei Răzvan Percec, Alexandru Huțuleac și Andrei Iulian Lungoci, precum și de Romeo Mihăiță Roman și Iosif Marian Grijincu, potrivit sursei citate.

Comentarii


spune:

Incompetenta lasă de dorit spune:

Cum e pisibil ca un temut infractor sa fie dus încătușat cu cătușele in fata după ce a făcut ce a făcut după ce faptele lui a lăsat un polițist mutilat Dna ministru de interne și avem pretenții fiți barem ferma și drastic in măsurile pe care le veți lua se vede in primul rând pregătirea și profesionalismul care lasă de dorit