"Eu mai stiu un caz.

Nu am vrut sa spun public.

Am mai avut un vicepremier otravit care a fost plecat din functie.

A facut toata investigatia in afara Romaniei.

Si el a iesit din sistem in mod similar", a punctat parlamentarul.

Citeşte şi: Felix Bănilă, şeful DIICOT, despre ancheta în cazul Doina Pană: Se cercetează o tentativă de omor Felix Bănilă, şeful DIICOT, a dat miercuri, la sediul CSM, detalii despre ancheta privind dosarul Doinei Pană. "La începutul lunii februarie 2018, doamna ministru (Doina Pană - n.r.) a făcut o sesizare către organele de Poliţie sau mai bine spus s-a plâns organelor de Poliţie despre incidentul la care aţi făcut referire.

Organele de Poliţie din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a IGPR au formulat o sesizare din oficiu pe care ne-au înaintat-o şi tot în luna februarie s-a început urmărirea penală in rem pentru două infracţiuni: constituirea de grup infracţional organizat şi tentativă de omor", a declarat Felix Bănilă.

El a adăugat că în cadrul anchetei s-a efectuat şi un raport de expertiză medico-legală. "Urmărirea penală se face în acest moment in rem.

Nu avem niciun suspect, însă în cauză au fost audiate multe persoane şi s-a efectuat şi un raport de expertiză medico-legală.

Sunt mai multe versiuni de anchetă pe care procurorul de caz le-a administrat, dar la momentul de faţă nu putem face public prea multe amănunte pentru că ţine de apanajul procurorului de caz", a mai spus Felix Bănilă.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, despre otrăvirea Doinei Pană: A fost la un pas de moarte.

A deranjat interese mari  

Sursa: RomaniaTV