Întrebat dacă va accepta invitaţia la dezbatere propusă de Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis a declarat că PSD încearcă să atragă atenţia prin manevre. "Urmează să discut cu colegii, însă mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii", a punctat Iohannis. "Vreau sa subliniez doua lucruri.

Noua legislatie privind votul în diaspora a fost foarte importanta dupa cum se vede.

Am avut un record de participare.

Oamenii nu au mai pierdut vremea la sectiile de votare.

Le multumesc romanilor din diaspora.

Le multumesc si personal dupa ce am aflat cum au votat", a declarat şeful statului.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Citeşte şi: REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019, BEC: Iohannis şi Dăncilă, în turul 2 după numărarea voturilor din aproape 99% din secţii Klaus Iohannis a ţinut să mobilizeze electoratul pentru turul al doilea. "Vedeti ca PSD incearca tot felul de manevre.

Vreau sa cer romanilor maxima vigilenta cand este vorba de PSD.

Sa fim foarte atenti si sa mergem la vot.

Ar fi pacat sa repetam greseala din 2016, cand PSD a ajuns la guvernare si ne-a luat trei ani sa-i indepartam de la guvernare", a mai spus Iohannis.

Citeşte şi: Scrisoarea prin care Klaus Iohannis este provocat de confruntare de Viorica Dăncilă DOCUMENT Lia Olguța Vasilescu, şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, i-a trimis luni o scrisoare șefului campaniei PNL, Dan Motreanu, în care propune organizarea a două dezbateri între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, în vederea turului II al alegerilor prezidenţiale.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); });

Sursa: RomaniaTV