Comitetul Național al Românilor Republicani Americani a emis un comunicat de presă prin care a anunța că Liviu Besleagă este noul președinte pentru filiala românească a NCRAR.

„Vă invit să-i urăm împreună bun venit domnului Liviu Besleaga, noul nostru președinte pentru filiala românească a NCRAR.

Activitatea sa va acoperi România și Diaspora românească din Uniunea Europeană și Republica Moldova.Domnul Liviu Besleaga, vine în organizația noastră cu o experiență vastă dobândită în ultimii 12 ani odată cu dezvoltarea și coordonarea unei uriașe infrastructuri sociale online, creată pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a se exprima civic în cadrul acestor comunități, apărând dreptul constituțional la liberă exprimare, facilitând comunicarea între românii de pretutindeni, prieteni, familie, părinți și copii.

Dedicat consolidării valorilor și instituțiilor tradiționale românești într-o lume în care aceste instituții își pierd puterea iar valorile noastre tradiționale sunt uitate.Analizând activitatea domnului Besleaga, am recunoscut o persoană tenace, orientată spre eficiență, cu opinii umanitar-politice în concordanță cu principiile și valorile organizației noastre.

Invitația dlui Beșleagă de a lucra pentru NCRAR face parte din planul de implicare a organizației noastre în spațiul autohton românesc și în regiunile sale istorice.

Scopul programului nostru în România este de a promova valorile euro-atlantice, precum și sprijinirea parteneriatului dintre România și Statele Unite ale Americii.

Anticipăm că acest Parteneriat va contribui la emanciparea și prosperitatea tuturor cetățenilor României.În calitate de președinte al NCRAR, doresc să-mi exprim bucuria pentru faptul că domnul Liviu Besleaga se alătură echipei noastre și îi urez mult noroc și succes.”, transmite Ionel Roiban.