LOVITURĂ GREA PENTRU DANI MOCANU! Averea manelistului, confiscata de DIICOT

  • Post By us24.ro on 2017-11-06 14:43:13
  • 1 comments

Procesul manelistului Dani Mocanu ia amploare. Procurorii DIICOT Dâmboviţa au decis să pună sub sechestru întreaga avere a solistului, în urma dosarului de proxenetism în care este cercetat.

Dani Mocanu a fost reţinut pe 26 septembrie, alături de alte şapte persoane, într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane şi spălare de bani. După o noapte la carceră, magistraţii de la Tribunalul Dâmboviţa au considerat că Dani Mocanu nu prezintă un pericol public, aşa că l-au eliberat sub control judiciar. În aceeaşi situaţie se află şi fratele său, Ionuţ Mocanu, acuzat de aceleaşi fapte.

În urma percheziţiilor efectuate de DIICOT Dâmboviţa în luna septembrie, procurorii au confiscat 39.850 de lei, 1000 de euro, 15 telefoane mobile şi 5 autoturisme. Se presupune că începând din anul 2011, acuzaţii ar fi racolat tinere, pe care le-ar fi exploatat în vederea practicării prostituţiei în Marea Britanie şi Irlanda.

În fapt, anchetatorii susţin că Dani Mocanu i-ar fi plasat prostituate de lux liderului grupării infracţionale, Ionel Anton, zis „Lupu”, având cotă parte din banii obţinuţi din exploatarea acesta. De asemenea, în dosar se reaminteşte şi despre trafic de cocaină, pe ruta Marea Britanie - România. 
Comentarii


costica spune:

-oferte-operatorOnline!Proiect nou.Esti salariat si nu-ti ajung banii?Esti somer si cauti un loc de munca?Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit?Atunci nu ai nimic de pierdut,realizeaza-ti visul.Noi iti oferim curs gratuit si complet de instruire,lucrand acasa.Nuiti trebuie decat un Calculator,internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani. Trimite un e-mail cu textul”info”la [email protected] com