Premierul desemnat Ludovic Orban va ţine a doua rundă de negocieri cu partidele politice, pentru formarea noului guvern.

Viitorul cabinet va avea 15 sau 16 ministere, în funcție de rezultatele negocierilor.Discuţiile vor avea loc marţi cu ALDE, PMP, UDMR şi USR, iar ziua de miercuri va fi dedicată negocierilor cu Pro România.

De asemenea, va exista şi o consultare a societăţii civile, a precizat Orban.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 22 octombrie 2019.

Veste neaşteptată şi motive de bucurie în dragoste A doua rundă de negocieri pentru formarea noului GuvernPremierul desemnat Ludovic Orban se întâlneşte, marţi, la negocieri, cu delegaţiile partidelor parlamentare, pentru negocieri privind formarea noului Guvern.

Astfel, în cursul zilei de marţi sunt invitaţi la discuţii reprezentanţii ALDE, PMP, UDMR şi USR, iar miercuri Pro România.

Ludovic Orban: "Mâine şi poimâine urmează runda a doua de discuţii cu partenerii alături de care am depus moţiunea de cenzură.

Mâine ALDE, PMP, UDMR şi USR, iar miercuri Pro România.

Am stabilit un calendar rezonabil, iar votul de învestire trebuie să se producă cât mai repede" cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); Criteo.events.push(function() { Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410631,"containerid": "Crt-1410631","overrideZoneFloor": false});}); De asemenea, Orban a precizat că are o consultare permanentă cu preşedintele Klaus Iohannis.Ludovic Orban, nemulţumit de condiţiile puse de partide pentru susţinerea noului GuvernÎnainte de a doua rundă de negocieri pentru formarea noului Guvern, Ludovic Orban, premierul desemnat, a precizat că nu poate să i se ceară PNL ceea nu depinde de el şi nu a mai întâlnit această situaţie în care să i se pună nişte condiţii care nu depind de liberali.Totuşi, Orban susţine că are convingerea că formaţiunile politice care s-au unit să pice Guvernul vor trece peste micile diferenţe şi vor înţelege necesitatea de a susţine învestirea noului Executiv. 

Sursa: Observator