"Toate cercetările sociologice care le-am făcut începând cu trei luni înainte de alegeri au indicat foarte clar că preşedintele Iohannis câştigă în turul doi la o diferenţă foarte mare, cu orice candidat", a declarat preşedintele PNL marţi seară, la România TV.

Premierul a catalogat drept "temă falsă" cea privind dezbaterea la care Viorica Dăncilă l-a invitat pe Klaus Iohannis, liderul PNL spunând că "ambii candidaţi sunt foarte bine profilaţi", iar alegătorii au discernământ şi pot alege şi în afara dezbaterii.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); "Lovitura finală va fi dată de românii, românii sunt în măsură să decidă pentru că au discernământ, ştiu despre ce e vorba", a spus Orban. "Ce să discutăm cu ei?

Ei să spună minciună după minciună şi noi să spunem adevărul: poţi să cântăreşti egal?", a spus Ludovic Orban.

Primul ministru a criticat-o, la rândul său, pe Viorica Dăncilă pentru faptul că nu a mers la consultări la Cotroceni şi nu s-a consultat cu şeful statului nici pe tema nominalizării pentru funcţia de comisar european din partea României.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); "Nu pot să-i zic lui Iohannis să se ducă la o dezbatere cu Dăncilă. Dar ce, Dăncilă a fost la consultări la Cotroceni?", a mai spus Orban.

Citeşte şi: Ludovic Orban, despre refuzul lui Iohannis de a se confrunta cu Dăncilă: Dar ce, Dăncilă a fost la consultări la Cotroceni?

LIVE VIDEO

Sursa: RomaniaTV