Sportivul român Andrei Dukov va evolua în meciul pentru bronz din cadrul cat. 57 kg, la stilul liber, marţi, la Campionatele Europene de lupte care au loc în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Bucureşti.

Dukov l-a învins, luni, în optimi pe armeanul Vaghinak Matevosian, în sferturi a trecut de italianul Givi Davidovi, dar a pierdut semifinala cu rusul Muslim Sadulaev şi îl va înfrunta în meciul pentru bronz pe Vladimir Egorov (Macedonia de Nord) sau pe Levan Metreveli Vartanov (Spania).

Tot la lupte libere, George Bucur a fost învins în calificări la cat. 65 kg de rusul Nacin Sergheevici Kuular.

La cat. 70 kg, Evgheni Volcov a pierdut în calificări la turcul Mustafa Kaya, dar faptul că acesta a ajuns în finală i-a oferit şansa românului să evolueze în recalificări, marţi, contra ucraineanului Semen Radulov. În limitele cat. 79 kg, Omaraskhab Nazhmudinov, reprezentantul României, l-a învins în calificări pe armeanul Grigor Grigorian, dar a pierdut în sferturi în faţa belarusului Andrei Karpaci.

La cat. 97 kg, Michael Manea a fost învins în optimi de Nicolai Ceban (R.

Moldova).

România participă cu 30 de sportivi la Europenele găzduite de Sala Polivalentă din Capitală, între 8 şi 14 aprilie.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)   Sursa foto: Federatia Romana de Lupte (FRL) / Facebook