Un Merceds X Class s-a făcut praf într-un TIR, un celebru actor german şi soţia lui au murit după impactul pe care nimeni nu şi-l explică.

Pick-up-ul a intrat cu viteză în camionul care staţiona într-o parcare.Un accident groaznic a avut loc vineri noaptea pe autostrada A8 din Germania, în apropiere de Sindelfingen, unde un Mercedes X Class a intrat cu viteză într-un TIR staţionat într-o parcare de camioane.

La volan era o femeie, în dreapta soţul ei, un actor celebru în Germania.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 18 august 2019. În dragoste nu există coincidențeIngo Kantorek, 44 de ani, cunoscut în Germania pentru rolul din serialul poliţist Koln 50667, şi soţia sa, Suzana, 48 de ani, se întorceau dintr-o vacanţă în Italia. Kantorek a murit pe loc la impact, în vreme ce soţia lui a decedat după câteva ore, la spital.

Suzana era şi ea o cunoscută actriţă.

Acul kilometrajului a rămas blocat după impact la 110 km la oră.Anchetatorii nu au deocamdată vreo explicaţie legată de viteza cu care maşina celor doi a intrat în parcare şi cum de nu a observat şoferiţa camioanele parcate.

Sursa: Observator