Un tânăr de 38 de ani, recidivist condamnat pentru omor şi considerat deosebit de periculos şi violent, şi-a bătut părinţii până i-a băgat în spital pentru că nu îi dădeau bani de băutură.Reţinut pentru 24 de ore, el a fost prezentat pentru arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care, surpriză, a decis control judiciar pentru 60 de zile.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Horoscop 18 iunie 2019.

Surprize în dragoste şi un gest de bunătateMilă pentru recidivistul care şi-a rupt cu bătaia părinţii pentru bani de băutură"În data de 15 iunie a.c., bărbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de duminică, 16 iunie, a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile", informează IPJ Vaslui.Tânărul, care a mai fost condamnat pentru omor, este cunoscut ca fiind foarte violent.

Individul îsi bate frecvent părintii pentru a-i da bani de băutură.

Acesta a fost retinut pentru săvârsirea infractiunilor de violentă în familie, amenintare si distrugere.

Procurorul de caz însă, nu l-a considerat pericol social si a emis doar un ordin de instituire a controlului judiciar pentru 60 de zile pentru agresorul bătrânilor părinti."Din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că în dimineata zilei de 15 iunie a.c., bărbatul si-a lovit în mod repetat părintii si i-a amenintat, acestia fiind nevoiti să se refugieze în locuinta unor vecini.

Gabriel A., nervos că părintii nu-i dau bani de băutură, a distrus mai multe bunuri de la locuinta acestora si a proferat amenintări chiar în prezenta politistilor care au intervenit pentru a proteja victimele si a cerceta conditiile producerii incidentului.

Agresorul este recidivist, a mai ispăsit o condamnare pentru omor, fiind cunoscut ca violent si periculos. În urma agresiunii, mama sa, de 63 de ani va necesita 3-4 zile de îngrijiri medicale iar tatăl său, în vârstă de 68 de ani va necesita 7-8 zile de îngrijiri medicale", informează poliţiştii, citaţi de vremeanoua.ro.

Sursa: Observator